Виноград – смачна і корисна ягода, багата на поживні речовини, антиоксиданти, клітковину і вітаміни. Він здатний знизити ризик ожиріння та цукрового діабету, підтримує здоров'я мозку та серця. Соковиті ягоди винограду вражають не тільки смаком і корисними властивостями.

Виноград знижує ризик хронічних захворювань Окислювальний стрес часто стає спусковим гачком для розвитку таких хвороб, як діабет, серцево-судинні порушення або дисфункції мозку. Антиоксиданти зменшують кількість вільних радикалів та допомагають відновити пошкоджені ними клітини.

Поліпшує життєвий тонус; Зміцнює імунітет; Корисні властивості винограду уповільнюють процеси старіння; Сприятливо впливають при серцевих та судинних захворюваннях.

Виноград має низьку калорійність (близько 69 на 100 грам) і містить такі вітаміни як вітамін С та вітамін К. Але його головна перевага – вміст великої кількості антиоксидантів, особливо ресвератролу. На 1 г свіжої виноградної шкірки припадає від 50 до 100 мкг ресвератролу.