Сила желатину вимірюється в Блюмах та показує силу желювання. Простіше кажучи, чим вища сила желатину, тим більше він зможе ввібрати в себе рідини, отже на виході ми отримаємо гель більшої щільності. Желатин ділиться на: бронзовий (120 -150 Блюм)Feb 27, 2020

Більшість сортів желатину оцінюється від 50 до 300 блумів. На жаль, на упаковці рідко вказують силу желатину, але її можна дізнатися у виробника. На даний момент силу желатину вказують на упаковці фірми Ewald (порошковий 220+, листовий 160-170), а також у Росії желатин фірми Dr Oetker має силу 200-220 Блум.

Опис: Желатин харчовий МОЖЕЛИТЬ – "Халяль П200 – це білкова желююча речовина, яку отримують шляхом екстрагування клейких речовин, що містяться в кістках, хрящах, жилах та шкірі тварин. Є твердим подрібненим продуктом світло-жовтого кольору без запаху і смаку, виготовлений з яловичої сировини.

Сила желатину у популярних виробників Хоча, наприклад, представники Айдіго заявляють, що їх желатин марки П11 може відповідати 170-280 блюмів.