Надзвичайно корисні кабачки у похилому віці. Вони активізують травні процеси, покращують моторну та секреторну функції шлунка та кишечника, сприятливо впливають на кровотворення, перешкоджають розвитку атеросклерозу.. Їх рекомендують включати в раціон харчування при захворюваннях нирок, печінки, гіпертонії.Jul 31, 2018

Поліпшиться робота серцево-судинної системи Значна кількість магнію (33 мг на 100 г кабачків) та калію (460 мг) робить кабачки відмінним продуктом для профілактики розвитку багатьох кардіологічних захворювань: ішемічної хвороби серця, аритмії, артеріальної гіпертензії та інших.

– Вони містять вітаміни В1, В2, В9, А, Е, РР, мікроелементи – залізо, магній, цинк, калій, що робить цей овоч незамінним для пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи, його необхідно вживати для профілактики артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, аритмії

Які сидять на дієті рекомендують кабачки тушкувати, варити, запікати, а найкраще – є у сирому вигляді.