Не можна заздалегідь відкривати дверцята духовки, щоб профітролі або еклери не опали. Також намагайтеся не тупотіти поруч із духовкою, щоб уникнути дефектів. занадто рідке тісто також не дозволить вашим десертам грамотно пропікатися, стати високими та порожніми всередині.

Перш за все, на це явище впливає температура духовки. Її важливо добре прогріти і в жодному разі не ставити еклери або шу в холодну духовку. Адже у кожного інгредієнта у складі тесту своя температура плавлення, і щоб кінцевий результат вас не розчарував, ставте їх у гарячу духовку.

Заварне тісто для еклерів. Виходить дуже рідким, що із цим робити

  1. Рідке заварне тісто для еклерів виходить, якщо ви додали занадто багато рідини або яйця були надто великі. …
  2. Тісто можна спробувати врятувати невеликою кількістю густішого заварного тіста (вода, сіль, олія та борошно).

Dec 28, 2021