Вимочуйте продукт протягом 15 хвилин у міцному розчині марганцівки, а потім протягом 30 хвилин у молоці. Після вимочування ретельно промийте печінка водою. Наріжте печінка на шматочки і потримайте у солоній воді. Потім опустіть на пару хвилин у киплячу воду.Apr 24, 2020

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її у молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінка. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

Щоб печінка вийшла ніжною, її необхідно замочувати в холодному молоці. Достатньо 30-40 хвилин, але спочатку печінка слід розрізати на порційні шматки. Потім її необхідно дістати та просушити. Можна звичайним паперовим рушником.

Як вимочувати печінку Завдяки вимочування печінка вийде особливо м'якою і без гіркого присмаку. Цілу чи нарізану шматочками печінка покладіть у глибоку миску та залийте прохолодним молоком. Поставте миску в холодильник на 30–40 хвилин, а краще на годину. Після промийте печінка під краном.