У чаші закип'ятіть воду в режимі "Суп" або "Мультиповар". Опустіть скляну локшину в окріп, за бажанням посоліть і додайте олію. Варіть 2-4 хвилини, не більше. Готову фунчозу відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.Jul 5, 2020
Щоб локшина не злипалася, можна у воду додати трохи олії або промити фунчозу під проточною холодною водою після приготування. Також можна зварену локшину помістити у велику кількість холодної води хвилин на 5, це зупинить процес приготування і не дозволить згодом локшині злипнутися.
Викладаємо фунчозу у глибоку миску і заливаємо холодною водою і залишаємо у такому стані на 35–40 хвилин. Після цього її необхідно буде дістати, підсушити і нарізати. Самі тим часом займемося рештою інгредієнтів.
Якщо фунчозу перетримати у воді, вона розкисне, прозорі нитки злипнуться, і блюдо стане неохайним. Ось це, мабуть, єдине, що може зіпсувати локшину.