Замаринуйте м'ясо в цибульному, винному, овочевому або томатному маринаді і пригостить близьких чудовою стравою.інгредієнти
- 1½ кг цибулі;
- 1½ головки часнику;
- 2–3 помідори;
- приправа для шашлику – за смаком;
- сіль за смаком;
- мелений чорний перець – за смаком.
Apr 26, 2019
Як приготувати Беремо свіжу баранину на реберцях, розрізаємо порційно (3-4 реберця на порцію). Солимо, перчимо, перекладаємо нашаткованою цибулею. Залишаємо на 1,5-2 години. Все, ваша баранина готова.
Шашлик з баранини на кістки (баранячі реберця часто називають «пістолетики») – Страва на Кавказі традиційна. Заздалегідь замариновані ребра готуються недовго, а смак потішить м'ясоїдів.