В чому секрет? Справа в тому, що тиск вакууму сильніше відкриває пори в м'ясі та рибі, дозволяючи маринаду практично миттєво проникнути усередину продукту. Маринування відбувається швидше у кілька разів.

Вимийте м'ясо, просушіть його, обсипте улюбленими спеціями та помістіть у пакет Magic Vac. Викачайте з нього повітря за допомогою вакуумного пакувальника. Після цього помістіть продукт у киплячу воду, зменшивши вогонь. Через 15-17 хвилин дістаньте готове філе, звільніть його від поліетилену та подавайте на стіл.

На пікніку чи вдома, цей спосіб маринування значно полегшує процес, а також залишає чистими руки. Пакет з маринадом необхідно відкрити та помістити в нього м'ясо, риби, птиці або овочі. Після цього пакет герметично закривається, а через 30 хвилин ваші продукти готові для гасіння, смаження або запікання.