Заміна крохмалю на манну крупу ідеальна у сирних виробах, таких як: запіканки, сирники, сирні пампушки та вареники. Щоб манна крупа встигла набухнути, перед приготуванням її потрібно замочити хоча б на 1:00, заливши молоком, кефіром або ряженкою. Крохмаль замінюється на манку в однакових пропорціях.Oct 28, 2016
Для приготування тіста для пиріжків або тортів можна замінити крохмаль тим чи іншим видом борошна, меленою кокосовою стружкою, манкою або курячим яйцем. У той же час бісквітне або млинце добре може обійтися без крохмалю.
Замінники картопляного крохмалю
- Кукурудзяний крохмаль Як і картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль не має смаку та кольору. …
- Порошок ароруту.
- Тапіоковий крохмаль …
- Картопляне борошно. …
- Картопляне пюре швидкого приготування.
- Рисове борошно …
- Солодке рисове борошно. …
- Борошно моті
Головне — не переборщити, інакше текстура стане надто розсипчастою.
- Чим замінити крохмаль з картоплі у конкретній страві
- Найкращі універсальні замінники
- Кукурудзяний крохмаль
- Картопляна борошно
- Пшеничне борошно
- Рисове борошно
- мигдальне борошно
- Кокосове борошно