Заміна крохмалю на манну крупу ідеальна у сирних виробах, таких як: запіканки, сирники, сирні пампушки та вареники. Щоб манна крупа встигла набухнути, перед приготуванням її потрібно замочити хоча б на 1:00, заливши молоком, кефіром або ряженкою. Крохмаль замінюється на манку в однакових пропорціях.Oct 28, 2016

Для приготування тіста для пиріжків або тортів можна замінити крохмаль тим чи іншим видом борошна, меленою кокосовою стружкою, манкою або курячим яйцем. У той же час бісквітне або млинце добре може обійтися без крохмалю.

Замінники картопляного крохмалю

  1. Кукурудзяний крохмаль Як і картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль не має смаку та кольору. …
  2. Порошок ароруту.
  3. Тапіоковий крохмаль
  4. Картопляне борошно. …
  5. Картопляне пюре швидкого приготування.
  6. Рисове борошно …
  7. Солодке рисове борошно. …
  8. Борошно моті

Головне — не переборщити, інакше текстура стане надто розсипчастою.

  • Чим замінити крохмаль з картоплі у конкретній страві
  • Найкращі універсальні замінники
  • Кукурудзяний крохмаль
  • Картопляна борошно
  • Пшеничне борошно
  • Рисове борошно
  • мигдальне борошно
  • Кокосове борошно