Замість яблучного оцту можна використовувати білий оцет у співвідношенні 1: 1, але рекомендується додати трохи свіжого цитрусового соку, щоб додати фруктовий смак, що робить його ближчим до яблучного оцту.
Їдальня оцет буває більш концентрованим порівняно з яблучним (9%). Для отримання розчину, який можна порівняти за концентрацією із замінним інгредієнтом, столовий оцет Необхідно розвести у співвідношенні 2:1. Для заміни 30 мл яблучного оцту потрібно взяти 20 мл столового та 10 мл води. Оцтова есенція.
Чим краще замінити оцет з яблук
- Сік лимона Найочевидніший і справді універсальний аналог яблучного оцту у будь-якому рецепті. …
- Ще одна вдала альтернатива яблучного оцту. …
- Апельсиновий сік …
- Білий винний оцет …
- Червоний винний оцет …
- Яблучний сік …
- Їдальня оцет …
- Рисовий оцет
Яблучний оцет — оцет, одержуваний мікробіологічним методом яблучного сировини. Яблучний оцет має набагато багатший смак і поживну цінність, ніж звичайний, спиртової. Він має м'який смак, аромат. До його складу входять біологічно активні речовини.