Куди можна додати заморожений лимон? Використовують заморожений цитрус у кулінарії для приготування страв, салатів, напоїв, кондитерських виробів. Терту цедру з м'якоттю та соком лимона після розморожування додають у чай з імбиром. Вийде тонізуючий антибактеріальний ароматний напій.

А його мінеральний склад: калій, пектин, флавоноїди, магній, тангеритин, кальцій – все це працює на опір організму до інфекційних захворювань, нормалізує обмін речовин, очищує судини, кров. Більше 22 сполук соку цього сонячного фрукта уповільнюють окислення клітин, розвиток онкології.

Щоб розморозити м'якоть лимона достатньо перекласти кубик у чашку і залишити в холодильнику або за кімнатної температури. За таким же принципом можна заморозити інші цитрусові, наприклад, лайм або апельсин.