Розфасований по тарі бульйон відправити холодильник на охолодження (мінімум на 2 години). Потім, тару з бульйоном закрити кришкою, додатково запакувати в пакет, підписати етикетку, вказавши назву страви, обсяг та дату заморозки. Відправити в морозильну камеру для зберігання при температурі мінус 18 градусів.
Форми поставити в холодильник і, як тільки курячий бульйон застигне, вийняти його з|із| форм, обернути харчовою плівкою і скласти в пакет. Пакет із застиглим бульйоном покласти у морозилку. Використати бульйон при потребі.
Якщо у вас є час, то найкращий спосіб – перекласти ємність із замороженим супом або бульйоном в холодильник. За 1-2 дні (залежно від форми та розміру контейнера) все повністю розморозиться. Якщо поспішайте, помістіть контейнер у теплу воду до повної розморозки.