Черемшу можна заморозити декількома способами: просто у подрібненому вигляді, у вигляді кубиків та у вигляді кубиків з додаванням вершкового масла. Вимиту черемшу розкласти на чистий рушник, який добре вбирає вологу (наприклад, вафельний), залишити на 20-30 хвилин, щоб зелень просохла.

Найбагатше джерело вітамінів та мінералів – дуже смачно! Заморозити черемшу можна легко і просто. Якщо ви заготовили її солоною, сеченою, маринованою – чудово. Але спробуйте заморозити навіть невелика кількість і здивуйтеся, наскільки перетворяться ваші супи, салати та інші страви!

Як розморожувати черемшу Якщо ви робитимете салат з черемшою, то її краще розморозити перед цим за кімнатної температури. Заморожувати повторно листочки черемші не рекомендується, тому що вона втрачає свої смакові властивості та вітаміни.