Залити дешевим спиртним (вином, горілкою, коньяком або джином), щільно закрити і кілька разів добре струсити. Якщо суміш залита міцним алкоголем, витримати у темному місці 3-5 днів, якщо вином – 30 днів. За цей час спирт увібрає в себе зайву гіркоту. Коріння та палички повинні стати рожевими.Jul 15, 2015
Мамахуану Використовують або шотами по 50 грам, або смакують з льодом. Готову до вживання Мамахуану часто додають у коктейлі, такі як Мохіто, Кампарі, Бладі Мері, що надає їм оригінальної пряності.
Наполягати трави потрібно кілька днів, але можна і довше. Ось і все, готовий напій. Як приготувати какао з Домінікани? Треба сказати, що мама хуана – Настойка довгограюча.
Покращує циркуляцію крові, бореться з депресією, артритом, є сильним в'язким засобом та природним антибіотиком. Palo Indio – також називається мильником. Має терпкий освіжаючий смак та використовується для очищення зубів.