На 0,5 л розсолу ми беремо 28 грам кухонної солі та 28 грам солі нітритної. Добре розмішуємо розсіл. Вкладаємо кермо у ємність, у якій будемо солити м'ясний продукт і заливаємо підготовленим розсолом. Солити рульку будемо у холодильнику протягом двох діб.

Не забудьте встановити піддон для збирання жиру. Час копчення – 40-45 хвилин. Потім пропарте рульки ще протягом години, періодично відкриваючи кришку і поливаючи їх тонким струмком води. Потім вийміть страву з коптильні та остудіть перед подачею на стіл.

На дно коптильні насипте трохи тирси для копчення. Поставте грати з м'ясом і готуйте на вогні 50-60 хвилин. Готове м'ясо відкрийте, витягніть із коптильні і можна відразу пригощатися. Смачного!