Простий класичний метод, який не займає багато часу. Суху заварку необхідно залити окропом і почекати кілька хвилин, доки суцвіття не віддадуть смаку напою. Далі каркаде можна пити гарячим, а можна остудити і вживати в спеку як компот або морс.Apr 29, 2020

Правильно заварюють каркаді так само, як чай: чайну ложку на склянку окропу, наполягають 2-3 хвилини. І звичайно, не в металевому посуді. Інакше не лише від кольору – від смаку нічого хорошого не залишиться. У зразкового напою колір завжди чистий, із яскравим рубіновим відтінком.

Інгредієнти прості: дві столові ложки чаю каркаді, половина чайної ложки свіжого імбиру, одна третина молотового кардамону, але можна використовувати і корицю (або інші прянощі) та один літр водитакож можна додати трохи фруктів або ягід.

Як правильно заварювати каркаде для зниження тиску?

  1. Нагрійте фільтровану воду до температури 50-60 градусів;
  2. Залийте сухі квіти водою. Інгредієнти у співвідношенні – одна чайна ложка заварки на склянку напою;
  3. На 30 хвилин поставте ємність із водою та пелюстками на водяну баню;
  4. Зніміть з вогню, процідіть.

May 25, 2018