1 порцію то ча розм'якшують окропом протягом 5-10 секунд, потім зливають заварку. Місткість заповнюють гарячою водою (90℃) і томлять під кришкою 20 секунд. Потім з чайника готовий напій розливають по піалам.13 Jan 2022

Як заварювати чай пуер, або Спосіб перший

  1. Від млина пуера відрізати пластинку або відламати шматочок 3-6 г (порція на 100-150 мл м'якої води). …
  2. Промивання. …
  3. Прогрівання посуду. …
  4. Воду доводять до кипіння – 85-95 ° С і залити в чайник або спеціальну гайвань з промитим чаєм.

добре прогрійте чайник. Час першого заварювання: 10 секунд. Подальші протоки: 6 секунд. Якщо вам подобається міцний шу пуер, збільште час заварювання до 15-20 секунд за смаком або кількість чаю до 7-10 г на 100 мл води.

Найпростіший спосіб приготування пуера – заварювання у звичайному чайнику або чашці. Для однієї людини можна взяти 3-5 г (1-1,5 чайних ложки) сухого чаю на 150-200 мл води.