М'ясо потрібно досить щільно загорнути в папір і помістити у холодильник. У пергаменті м'ясо не задихнеться та збереже свіжість довше. Таке м'ясо може зберігатися у холодильнику до трьох днів. Термін зберігання можна продовжити, відокремивши м'ясо від кістки – без кісток м'ясо може зберігатися на день-два довше.

Якщо ви захочете зберегти м'ясо на більш тривалий термін, покладіть його в холодильник або використовуйте вакуумну упаковку. Звичайна столова сіль відмінно витягує з м'яса зайву вологу, до того ж зберігання засоленого м'яса сприяє те, що сіль є протибактеріальною речовиною.

М'ясо потрібно опустити в киплячу воду кілька хвилин. У цій воді розчиняємо кухонну сіль – 5 столових ложок на літр. Потім це м'ясо кладемо у відкриту ємність і залишаємо в приміщенні, що провітрюється. Термін зберігання – 2-3 дні.

Краще помістити його в харчовий контейнер, неметалічний посуд з кришкою, пергаментний або крафт-папір. М'ясо птахи можна зберігати близько 2-х днів у сирому вигляді. Яловичина, свинина та інше червоне, сире м'ясо Збереже свої властивості протягом 5-7 днів, залежно від температури холодильника.