Якщо макарони ще теплі, переконайтеся, що вони охолонули, перш ніж закривати контейнер. Дуже важливо, щоб контейнер або пакет був добре закритий, тому що при контакті з повітрям волога готових макаронах створює ідеальне середовище для зростання бактерій і цвілі.
Слід обгорнути ємність газетним папером кілька шарів, потім укутати рушником і зверху закріпити все поліетиленовим кульком. За допомогою цього способу їжа буде теплою навіть після 2-3 годин в дорозі.
Для цього застелите його алюмінієвою фольгою, складеною в два шари. Оберніть фольгою контейнер з гарячою їжею. Використовуйте кілька шматочків, щоб повністю загорнути тару. Їжа при цьому має бути дуже гарячою.
Стандартний термін зберігання: 24-32 місяці. макарон, Заявлений виробниками, становить 24-32 місяці. Якщо продукція відповідає заявленим характеристикам вологості, це реальні терміни. Макарони важливо правильно зберігати.