Перед відправкою на зберігання в такі умови, кожен шматок страви потрібно помістити в поліетиленовий пакет (бажано викачати з нього повітря) або обернути їхньою харчовою плівкою і поставити в контейнер, що щільно закривається. Термін придатності такої піци становить півроку.13 Jan 2021

Зберігання піци

  1. Не класти піцу у холодильник прямо в коробці.
  2. Постелити в контейнер паперові рушники, фольгу чи пергаментний папір.
  3. Почекати, поки страва охолоне до кімнатної температури.
  4. Помістити піцу у контейнер і закрити кришкою.
  5. Обернути ємність поліетиленовою плівкою.

Розігрівати піцу необхідно разом із кухлем, наповненим водою. У цьому секрет отримання м'якою скоринки. Використовувати для цього слід кухоль, який застосовується в мікрохвильових печах і має відповідні розміри, щоб поміститися разом з тарілкою з піцею.

Як зберегти піцу гарячоюякщо наш кур'єр привіз її, а гості ще не прийшли? Найкращий варіант – щільно обгорнути фольгою коробку, щоб тепло утримувалося всередині якомога довше, а зверху прикрити рушником. Але не зберігайте страву в такому вигляді довго – начинка може намокнути та прилипнути до коробки.