Як зберігати свіжі соки Свіжевижатий сік (фреш) зберігається недовго. Краще випити сік відразу або протягом години після приготування, зберігши його в чистому посуді з щільно закритою кришкою, в сухому прохолодному місці.Aug 12, 2013

Як зберігати соки Термін придатності соків у полімерній упаковці – не більше 9 місяців з дня виготовлення. Пастеризовані соки в асептичній упаковці зберігають придатність протягом 30 діб від дня виготовлення.

Заморожування соків дозволяє зберегти корисні властивості напоїв без використання консервантів. Заморожений сік може стати бізнесом, адже сезонні ціни на овочі та фрукти сильно варіюються, і з цього можна, можливо отримати вигоду, тим більше що соки набагато зручніше зберігати.

Сік завжди винен зберігатися у холодному місці! При низьких температурах сік буде залишатися придатним до вживання протягом 24 годин, тоді як при кімнатній температурі термін його життя складає всього кілька годин.