Виставте ємність на вулицю, якщо мінусова температура, спустіть у льох, підвал або виберіть інше прохолодне місце. Сир добре зберігається без холодильника, але обов'язково потрібно скласти у пакет і добре загорнути, щоб він не підсушувався. Молоко, сир і сметана.
Як зберегти продукти без холодильника: 7 варіантів
- Термосумка
- Погріб/підвал
- Криниця
- Саморобний міні-льох з бочки
- «Атмосферний холодильник»
- Балкон
- Термічна обробка
Apr 4, 2022
Засолювання, сушіння, в'ялення та інші способи консервації Відсутність холодильників подарувало нам багато смачної їжі: солоні огірки та інші «закрутки», квашену капусту та в'ялене м'ясо. Спосіб обробки продуктів змінювався від країни до країни.
Пам'ятайте про правило 2-х годин, коли виймаєте продукти з холодильника! Не варто їсти готові страви, що швидко псуються (такі як м'ясо, птиця, яйця, і запіканки) які пробули без холодильника більше двох годин за кімнатної температури. Або одну годину за температури повітря вище 35°С.