1. Кекси Якщо в кексі немає додавань у вигляді свіжих фруктів або ягід, його можна зберігати при кімнатній температурі в щільно закритому контейнері або загорнутому в плівку або пакет. Така випічка спокійно зберігається близько тижня.

2 діб – для кексів, що виготовляються на дріжджах; 12 діб – для кексів, що виготовляються на дріжджах у полімерній упаковці; 7 діб – для кексів, що виготовляються на хімічних розпушувачах, а також без хімічних розпушувачів та дріжджів. Рекомендований термін придатності продукції з моменту виготовлення – 45 діб.

В холодильнику капкейки зберігаються значно менше за часом. Максимальний термін становить 5 діб за умови відсутності кремової прикраси на «шапочці». Якщо насолода прикрашена декором із крему. зберігатися вона може до 72 годин (три доби) та виключно в холодильнику.

Як зберігати торти, кекси та меренги

  1. Звичайні торти, кекси і меренги можна помістити у спеціальний герметичний контейнер або просто загорнути у харчову плівку чи фольгу. …
  2. Щоб фруктові кекси залишалися свіжими та м'якими, не знімайте з них жиронепроникного (вощеного) паперу, що прилипнув під час випікання.