Інше важливе правило – відсутність контакту з киснем. Для цього можна скористатися харчовою плівкою або чистими поліетиленовими пакетами. Але таким чином слід зберігати випічку, яка вже встигла охолонути самостійно.

І солодкі, і несолодкі пироги з начинками (дріжджові, киші, бісквітні і т. д.) слід зберігати в холодильнику у контейнері протягом 3-4 днів.

Випечений виріб слід тримати на деку або у формі, поки він не охолоне, лише потім вийняти та прикрасити. Випічка набуде золотистого кольору, якщо за 10 хвилин до готовності змастити її невеликою кількістю теплого молока.

Якщо вам потрібно зберегти продукт на більш тривалий термін, заберіть його в морозилку. Складіть печиво шарами, прокладаючи кожен «поверх» папером випічки, а потім оберніть харчовою плівкою та помістіть у герметичний контейнер. Потім просто вийміть печиво і зачекайте, коли воно нагріється до кімнатної температури.