Термін та умови зберігання: термін придатності 24 місяці від дати виробництва. Зберігати у сухому прохолодному місці при температурі не вище 18±3°С та відносній вологості повітря не більше 75%. Відкриту упаковку з кондитерською посипкою необхідно зберігати в ємності з кришкою, що щільно закривається, на полиці в темному, сухому місці.

Як і скільки зберігати Термін зберігання кондитерської посипання вказується на упаковці виробником. Він може доходити до 36 місяців за умови, що продукт знаходиться в сухому, темному місці при температурі не вище за кімнатну.

Кондитерські вироби з кремом зберігаються в холодильних камерах за температури не вище +6°С. Торти та тістечка без обробки кремом, вафельні торти та тістечка з жировими, праліновими, фруктовими, обробними напівфабрикатами повинні зберігатися при температурі не вище +18°С та відносній вологості повітря 70-75%.