Якщо ви придбали м'ясо краба, то найкраще воно зберігатися у вакуумній упаковці в морозилці. Чим нижча температура, тим краще. Оптимальна температура зберігання камчатського краба в морозилці -24 градуси. Термін зберігання краба у вакуумній упаковці приблизно 6 міс.

Спочатку краб поміщається всередину пакета, який потім кладеться в холодильник (де зберігаються овочі). Температура має бути в межах +4 – +6 градусів. Пакет не можна закривати повністю, інакше краб задихнеться. Зберігати так продукт можна лише до 3 днів.

1,5 років Звичайно, в ідеалі температура в морозилці повинна становити близько – 18 °, у такому вигляді він може зберігатися до 1-1,5 років. На жаль, розморожені частини краба до повторного заморожування не годяться, оскільки м'ясо втрачає свої корисні та смакові властивості. І краще його одразу вжити. Як правильно розморозити краба.

Варених крабів потрібно відправляти на зберігання у холодильник у фользі або у пластиковому лотку з кришкою, а свіжих, накривши тканинним клаптем. Про закінчення терміну придатності морепродукту свідчить тьмяна поверхня. Його відразу потрібно вжити в їжу, а якщо вже є неприємний запах, слід обов'язково викинути.