Важливість температури та світла при зберіганні медовухи Термін зберігання медовухи безпосередньо залежить від температурного режиму (від 5 ° С до 7 ° С) у приміщенні, де лежатиме питний мед. Люди, які розуміються на цій справі, рекомендують викопати в землі яму і закопати в неї сулію з цілющим напоєм.

Якісній медовусі не потрібні консерванти та вуглекислота, тому що насичення газами йде в процесі бродіння. Не повинно бути у складі іншого алкоголю, наприклад горілки. Подивіться пляшку на світ. Колір може бути різним, він залежить від використаних у процесі приготування ягід та прянощів.

Одним із способів уникнути такого результату є використання сорбату калію, це хімічна речовина, яка зупиняє подальше бродіння. Але врахуйте, сорбат калію не може зупинити активну ферментацію, якщо бродіння завершено, він дозволить додати додатковий цукор без повторного бродіння.