Для зберігання у морозилці можна скористатися харчовою плівкою або фольгою. Можна використовувати щільні полотняні мішечки, які підвішуються у прохолодному та обов'язково сухому місці. Горіхи, що зберігаються у такий спосіб, потрібно буде вжити протягом 2-6 місяців.

Ядра потрібно звільнити від шкаралупи та розфасувати горіхи у ЗІП-пакети. В якості альтернативи підійде будь-яка пластикова тара і кришкою, що щільно закривається. У такому вигляді у холодильнику грецькі горіхи можна, можливо зберігати 4-5 місяців, морозилці – 1 рік.

Очищений горіх зберігається 3-4 місяці, оброблений сіллю чи цукром – удвічі менше. Варто пам'ятати, що краще зберігається висушений горіхніж сухий. Ідеальним середовищем зберігання є темне та прохолодне місце. Затарювати горішки варто в упаковку з натуральної тканини, наприклад, мішечки з джуту, льону чи бавовни.

Зберігати горіхи слід у герметичних пакетах, мішечках із лляних, бавовняних або джутових тканин у сухому та темному місці при кімнатній температурі. Подрібнені горіхи зберігаються тільки у скляній тарі, на першій полиці холодильника та не більше 4 днів.