Зберігати можна як у морозильній камері, загорнувши в целофан, чи харчову плівку (також добре підходить папір), так і просто на нижній полиці. Морозильна камера підходить для ситуацій, коли сушені рибу потрібно зберігати дуже довгий термін – від півроку та більше.
Терміни зберігання Як було зазначено вище, довше всього таранка зберігається у морозилці – до року, а іноді й півтора року. Якщо розмістити продукт у холодильнику, він зберігає смакові властивості протягом 3-4 місяців. При правильній закладці риби в банку термін зберігання становить 5-6 місяців.
Також для зберігання в холодильнику можна замотати таранку в щільний папір, а потім обмотати її поліетиленовою плівкою. Якщо слідувати всім рекомендаціям, то вдасться зберегти сушену рибу у придатному стані протягом цілого року.