Краще вже пересипати частину вмісту в маленьку баночку для постійного використання, а велику зберігати окремо. Якщо ви купуєте спеції на вагу без гарної упаковки, то їх надлишки дуже зручно зберігати у вакуумних пакетах, бажано запаяних.30 Sept 2018

Наступний варіант – зберігання спецій у спеціальних ємностях, банках та контейнерах. Краще, якщо вони будуть герметичними, скляними та непрозорими. Це необхідно для захисту спецій від світла, сонячних променів, нагрівання та вологи.

Дуже зручно зберігати спеції у висувній ящику кухонного столу. Якщо баночки стоять вертикально, для швидкого пошуку напишіть назви приправ на кришках. Якщо баночки лежать горизонтально, використовуйте спеціальні підкладки, які дозволять їм перекочуватися всередині ящика.

Порада: найкраще зберігати прянощі в невеликих скляні банки з герметичною кришкою. На це є кілька причин. По-перше, скло не вбирає запахи. По-друге, воно легко миється.