Зберігати можна як у морозильній камері, загорнувши в целофан, або харчову плівку (також добре підходить папір), так і просто на нижній полиці. Морозильна камера підходить для ситуацій, коли сушену рибу потрібно зберігати дуже довгий термін – від півроку та більше.

В'ялена риба у вакуумній упаковці може без проблем зберігається у звичайній, а не морозильній камері холодильника протягом 6-12 місяців.

В'ялена риба також може зберігатися при мінусовій температурі. Оптимальна температура зберігання – від 0 до -8°C. У цих умовах в'ялена риба з високим вмістом жиру зберігається 2 місяці, з низьким – 4 місяці.

Як було зазначено вище, найдовше таранка зберігається у морозилці – до року, а іноді й півтора року. Якщо розмістити продукт у холодильнику, він зберігає смакові властивості протягом 3-4 місяців. При правильній закладці риби в банку термін зберігання становить 5-6 місяців.