Цілісні зерна солоду є відносно стабільними і можуть зберігатися протягом року або більше сухому прохолодному місці, захищеному від світла та паразитів. Зернові мішки, поліетиленові пакети та пластикові контейнери чудово підходять для зберігання при температурі 10-21*С.Feb 27, 2017
Розлите по стерильним пляшкам пиво власного виробництва може зберігатися у сухому темному місці при кімнатній температурі до 3-х місяців (при розливі у пластикові пляшки) та до 12-ти місяців (при розливі у скляні пляшки).
Як зберігати солод для пива та солодові екстракти
- Повітря не повинно бути вологим;
- У приміщення не повинно проникати денне світло;
- Потрібно контролювати приміщення, періодично перевіряючи наявність у ньому паразитів та знищуючи їх за необхідності;
- Температура повітря має бути в межах 10-20 градусів.
Nov 19, 2018
За належних умов зберігання ми рекомендуємо використовувати мелений солод протягом 3 місяців та цільнозернової солод – Протягом 18-24 місяців після дати його виготовлення.