У морозильній камері при температурі -15 … -18 ℃ воно може зберігатися протягом 2 – 3 місяців. Заморожувати краще нещодавно замішане тісто. Не залишайте його до цього в холодильнику на цілий день/ніч чи добу.

Щоб зберігати бездрожжеве тісто стільки, скільки це можливо, потрібно: обмазати сформовану масу олією чи присипати борошном; покласти в контейнер і закрити його кришкою або загорнути в кілька шарів харчової плівки; прибрати на холод.

Найчастіше відповідь позитивний. Практично всі види тіста можна сміливо відправляти на полицю в холодильник на кілька днів. Лише деякі види вимагають моментального приготування. Насамперед варто згадати про бісквіт.

У холодильнику Згідно з державним стандартом сире тісто можна тримати на полиці холодильника від 9 до 36 години. Точний час залежить від виду продукту або його складових. Перш ніж покласти напівфабрикат на полицю, слід дізнатися, як правильно зберігати тісто в холодильнику.