Айсинг боїться вологи, тому його не можна зберігати в холодильнику, особливо якщо там підвищена вологість. найкраще складати прикраси в картонну або пластикову коробку.

Вилийте глазур у чашу і поставте в холодильник. Покрийте глазур харчової плівкою, щоб уникнути контакту з повітрям. Глазур може зберігатися протягом тижня.

Зберігають айсінг у посуді, в якому відбувалося збивання, перекладати в інший небажано. Тримати під закритою кришкою. Щоб глазур не осіла, при приготуванні потрібно додати до неї трохи лимонного соку. Максимальний термін зберігання – 3 дні.

Як зберігати готовий айсінг у пакеті? Пакет необхідно герметично закрити, щоб у нього не надходило повітря та не допускати заморожування. При кімнатній температурі – не більше 3-х днів, а в холодильнику – Не більше 14.