Термін зберігання таких напівфабрикатів – до 3-х місяців. Приготовлені вироби із заварного тіста зберігаються при температурі від 0 до 6 градусів близько 3-ї доби, а в морозилці – 1 місяць. Бісквіт заморожують, обгорнувши пергаментом.

Заварне тісто можна, можливо зберігати у холодильнику до 3-х днів. Можна відсадити та заморозити. Загорнути у харчову плівку або скласти у контейнер. У такому стані можна зберігати у морозилці 1 місяць.

Тісто не повинно липнути до рук. Якщо липне, додаємо ще трохи борошна. Даємо тесту відпочити не менше однієї години, накривши його харчовою плівкою (можна, можливо і більше, я залишаю іноді тісто на ніч відпочивати у холодильнику, а вранці починаю смажити чебуреки). У процесі вистоювання один раз вимішуємо тісто.

Оскільки готове дріжджове тісто не можна довго тримати в холодильнику, єдиний спосіб зберігати його на тривалий термін – це заморожування. У морозильній камері при температурі -15 … -18 ℃ воно може зберігатися протягом 2 – 3 місяців. Заморожувати краще нещодавно замішане тісто.