Підігрійте молоко в мисці з високими бортами в мікрохвильовій печі. Нахиливши ємність під кутом 45 градусів, збивайте молоко швидкими рухами віночка до появи піни. Скляна банка. Невелику скляну банку наповніть холодним молоком на третину та закрийте кришку.Sep 20, 2018
Вам знадобиться звичайнісінький френч-прес та гарне молоко.
- Наповніть френч-прес молоком приблизно на ⅓
- Підігрійте молоко в мікрохвильовій печі або на плиті, до температури 65°C. …
- Вставте поршень у Френч-прес та інтенсивними рухами почніть збивати молоко – вдаряючи ситечком-фільтром по самій поверхні гарячого молока.
Для початку пітчер потрібно наповнити на третину молоком. Далі потрібно включити кавоварку і відкрити паровий клапан. Важливо дочекатися рівномірної подачі пари, щоб у молоко не потрапила вода. Потім, під кутом 45 градусів, потрібно піднести глечик до панарелло і круговими рухами. збити молоко.
ЯК СПІНІТИ МОЛОКО У ФРАНЦУЗЬКОМУ ПРЕСЕ
- Нагрійте молоко. На плиті: доведіть молоко до кипіння у каструлі на плиті. …
- Нагріте молоко вилити у френч-прес. Заповніть ємність не більше ніж на третину.
- Закрийте кришку, потім потягніть та натисніть на поршень.
Oct 20, 2021