Овочі обсмажити протягом 3-5 хвилин на середньому вогні, іноді помішуючи, і викласти в каструлю поверх шийок. Влити гарячу підсолену воду (або бульйон), довести до кипіння і зменшити вогонь. Гасити курячий шийки з прикритою кришкою хвилин 20-25.Oct 7, 2020

Страви з курячих ший допомагають заповнити дефіцит білка та колагену, відновлюють імунітет, стабілізують кров'яний тиск. шиї містять вітаміни А, Е, натрій, фосфор, кальцій.

У середньому процес варіння курячих шийок у каструлі становить 20-40 хвилин, залежно від кількості продукту. Після перших 20 хвилин можете перевірити готовність продукту шляхом розлому. Якщо з нього витікає прозорий сік, значить шийки готові. Не варто відразу виймати їх із бульйону.

Берете молоток і б'єте по шиї. Після кількох ударів шия перетворюється на відбивну. Жодних проблем із щелепами кішки не буде. Я курячі шиї ріжу на частини та прокручую в м'ясорубці через велику сітку.