Чи не смажені горіхи залити чистою водою (кип'яченою або відфільтрованою) до повного занурення всіх горіхів у воду. Залишити на кілька годин/на ніч (до набухання, час замочування залежить від виду горіхів) при кімнатній температурі, вранці промити та злити воду.

Горіхи, злакові та бобові замочують у холодній воді, щоб позбутися фітинової кислоти. Процес замочування допомагає нам зробити ці продукти повністю засвоюваними. Час замочування варіюється від культури, але, як правило, не перевищує 12 годин. Після замочування Перед приготуванням крупу потрібно промити.

Як просто подрібнити горіхи

  1. Перш ніж подрібнювати горіхи, їх потрібно підсушити чи обсмажити. …
  2. Подрібнювати ж горіхи можна за допомогою кавомолки. …
  3. Ще один інструмент для подрібнення горіхів – Це качалка. …
  4. Якщо ж потрібно отримати арахісову або мигдальну пасту для марципана, то краще скористатися м'ясорубкою.