У миску налити охолоджені вершки, додати охолоджений сир маскарпоне та цукрову пудру. Збивати крем на середній швидкості міксера доти, поки крем загусне і від віночків залишатимуться виразні сліди. Головне не перезбивати крем, інакше він розшарується.

Скористайтеся желатином загущення 500 г крему вам знадобиться 10 г желатину та 50 мл води. Желатин потрібно розпустити у воді та змішати у невеликій кількості крему. Суміш, що вийшла, слід додати до основної частини крему, добре все перемішати та відправити на 30 хвилин у холодильник.

А тепер чим же можна загуснути вершки, якщо вони все ж таки не збиваються в міцну піну навіть при дотриманні всіх правил. Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких оборотах і даємо постояти хвилин 10-15.