Щоб гуляш вийшов м'яким та ніжним, його потрібно гасити на повільному вогні протягом тривалого часу (близько 2 годин). Солити страву слід за півгодини до готовності. Це допоможе зробити м'ясо не твердим, а саме таким, як потрібно для гуляшу.

М'ясо вийде м'якше, якщо змастити його гірчицею і дати постояти 1,5-2 години.Використовувати можна:

  1. сухе червоне та біле вино (для маринадів та гасіння);
  2. шампанське (для маринування);
  3. пиво (для замочування та гасіння великих шматків);
  4. горілку та інші міцні напої (у малих кількостях для смаження та гасіння).

Jan 30, 2022

Щоб гуляш вийшов м'яким і ніжним, його потрібно гасити на повільному вогні близько одного-двох годин. Тут все залежить від м'яса. Солити страву слід за півгодини до готовності. Це допоможе зробити м'ясо м'яким.