5. Ручний капучинатор. Іграшковий міксер

  1. Підігрійте молоко.
  2. Налийте третину склянки молока.
  3. Опустіть віночок на дно.
  4. Увімкніть капучинатор і близько 20 секунд тримайте його ближче до дна, обертаючи віночком уздовж стінок.
  5. Починайте плавно піднімати віночок, збільшуючи кількість піни і збиваючи верхні шари молока.

Однак до того як збивати молоко для капучино капучинатором, потрібно трохи нагріти його, до появи першої пари. Це обов'язкова умова, тому що при надто високій або надто низькій температурі молока пінка не вийде або буде неправильною консистенцією.

Підігрійте молоко в миску з високими бортами в мікрохвильовій печі. Нахиливши ємність під кутом 45 градусів, збивайте молоко швидкими рухами віночка до появи піни. Скляна банка.