У чому особливості преміумкласу

  1. наявність у складі натурального білка тваринного походження – м'ясо, риба, яйця, субпродукти;
  2. концентрація золи в межах 6-7% (якщо у складі риба, яка сама по собі містить більше мінералів, ніж м'ясо – до 9%);
  3. запас вуглеводів забезпечують рис, ячмінь, овес, картопля;

У преміумкормах зазвичай не містять штучних барвників, і в них спеціально додають вітаміни з антиоксидантами. Крім того, для кормів преміумкласу відбираються якісніші джерела білка.

Корма преміум доповнюються виключно антиоксидантами та консервантами натурального походження. До них належить розмарин і суміш токоферолів, які за своєю суттю представляють вітамін Е. 4. відмінність від економ продукції, корма преміум мають багатший і різноманітніший склад.