Термін зберігання мелених сортів – від 6 до 24 місяців. Відкриту пачку необхідно використовувати протягом двох-трьох тижнів. З часом кава втрачає смак, запах і колір, і такий напій може виявитися просто неприємним.Прострочені обсмажені та мелені сорти

  1. слабкий аромат;
  2. темний колір;
  3. маслянистість;
  4. прогірклий запах.

2 May 2019

Щоб зрозуміти чи придатний ще ваш кава у вживання, рекомендуємо звернути увагу на таке:

  1. Колір. Якщо ви помітили значне потемніння кавового зерна, знайте – це поганий знак.
  2. Блиск. Наявність маслянистого, неприємного, блиску, що кидається в очі, — ще одна ознака безповоротно зіпсованої кави.
  3. Аромат.

1 Feb 2021

При правильному зберіганні мелену каву можна використовувати протягом багатьох місяців після закінчення "терміну придатності".