Визначити готовність рульки можна в такий спосіб. Коли побачите, що кісточки на ніжці оголюються, то вже готова. Піддавати можна з майонезом, гірчицею або будь-яким іншим соусом. Ось так виглядає у готовому вигляді свиняча ніжка.

2 години Помістити кермо в духовку та готувати близько 2 годин. Для того, щоб страва придбала апетитну скоринку, за 10-15 хвилин до закінчення приготування розрізати рукав зверху і розсунути краї. Перед подачею розрізати кермо на порції.

Як тільки вода закипить, злити її і залити м'ясо чистою водою. Знову поставити варитися. Після закипання вогонь зменшити та варити свинячу кермо близько 2-2,5 годин (час приготування залежить від ваги рульки, варити потрібно до того часу, поки м'ясо стане м'яким і почне відокремлюватися від кістки).

4Поміщаємо кермо в рукав для запікання і відправляємо її в заздалегідь розігріту до 100 градусів духовку. При цією температурі готуємо м'ясо півгодини, після чого збільшуємо температуру до 200-220 градусів і готуємо ще півтори години.