Сирні поради: Як зрозуміти, чи зіпсувався сир у холодильнику? На напівтвердих сирах не повинно бути білого нальоту, зріз повинен бути свіжим і не завітреним. Якщо напівтвердий сир пахне аміаком, то він уже почав псуватися. Якщо сир став маслянистим або мокрим по краях упаковки – значить, він неправильно зберігається.17 Jul 2012
Сир 45% м'який Фета Premialle п/в 500г
Термін придатності, дн. | 120 |
---|---|
Температура зберігання, ºC | +4 (+/-2) |
Термін придатності, днів | 120 |
Після визрівання у розсолі розфасувала її по маленьких баночках і залишила дозрівати далі до моменту вживання. У розсолі у холодильнику така Фета може зберігатися до року.
Смак та консистенція: смак – Яскравий солом'яний з тонкою молочною кислинкою; консистенція – ніжна, щільна, розсипчаста.