Поверхня свіжого продукту блискуча, колір яскравий. Якщо є можливість, то перед покупкою обов'язково понюхайте фарш, у нього має бути характерний м'ясний запах без сторонніх приправ та домішок. Так, якщо у фаршу різкий запах приправ або часнику, отже, його «освіжили», і купувати такий продукт не рекомендується.

яловичина Для фаршу краще доросла яловичина, а не телятина, тому що смак буде більш насиченим. Найвдаліші висівки на фарш для котлет це лопатка, багаття, пашина, кромка. М'ясо з нещільною структурою, яскравими смаковими якостями.

Як вибрати м'ясний фарш?

  1. Згідно з ГОСТом, у приготованому за стандартом фарші повинно бути не менше 60% м'язової тканини. …
  2. Може змінюватись від рожево-червоного до темно-червоного відтінку, але при цьому колір по всій масі фаршу має бути однорідним. …
  3. – Якщо колір рівний, значить фарш свіжі.