Достатньо до каструлі відправити кірку чорного хліба, яка допоможе позбутися запаху під час приготування буряка. Пам'ятайте, що буряки не потрібно солити під час приготування, інакше коренеплід виходить не таким м'яким і апетитним.Aug 22, 2021
Але тепер я користуюсь однією хитрістю: для цього необхідно просто кинути скоринку чорного хліба в каструлю і варити разом буряком. Справді, аромат стає набагато приємніше.
Додати оцет і цукор Яскравий колір буряків легко зберегти, якщо додати у воду при варінні трохи есенції. Якщо у вас столовий оцет, потрібно ½ чайної ложки на два літри води. Для міцної кислоти в 70%, зменшіть розмір удвічі – буде достатньо буквально краплі.
Особливість борщу з вимоченої буряків не в тому, що він забарвлюється в якийсь колір, а в тому, що з буряків йде її землянистий присмак. Щоб убити земляний запах, буряк можна варити окремо, потім пошаткувати і вкинути в борщ в кінці.