Приблизно за півгодини м'ясо добре промити під проточною водою, а потім уже варити. Крім того, попередньо можна злегка відбити м'ясо спеціальним молотком або зворотним боком ножа – воно швидше стане м'яким при варінні. Пам'ятайте: солити м'ясо потрібно в кінці варіння, інакше воно буде жорстким.

Наріжте м'ясо на порційні шматки та повністю залийте мінеральною газованою водою. Поставте у холодильник на 4 години. Після цього можна приступати до приготування. Фруктові маринади завдяки своїй кислоті роблять м'ясні волокна. м'якшими.

Як приготувати м'ясо м'яким та соковитим?

  1. Вибирайте відповідне м'ясо Найпростіший спосіб приготувати м'ясо м'яким та соковитим – взяти той висівок, який сам по собі є достатньо м'яким. …
  2. Під дією солі білки денатуруються так само, як і під впливом кислоти. …
  3. Дайте м'ясу відпочити

21 May 2018