Збризкайте кілька разів засохлий лаваш водою і відправте його на пару хвилин у духовку. Так лаваш знову стане ароматним, м'яким та пластичним.

Білий хлібЛаваш Але такий хліб дуже важко знайти на прилавках звичайних магазинів, та й коштуватиме він буде недешево. Тому для своїх бутербродів замість нарізаного білого хліба вибирайте краще тонкий бездрожжевий лаваш: у ньому менше калорій та жирів. Крім того, у лаваші також є залізо та кальцій.

На питання про те, якою лаваш краще для шаурми, правильна відповідь – вірменська.

Лаваш корисніше, ніж звичайний хліб, максимум на 20-30%, тобто не драматично. У лаваші зазвичай використовується менше цукру, але там іноді використовується досить багато солі.