Ікра сіга – це різновид білої ікри. Вона має приємний смак і вважається так само корисною, як і ікра лососевих риб. Трохи нагадує смаковими якостями та ароматом ікру щуки. Ідеальна для маленьких ранкових бутербродів, обідніх перекусів або як добавка до млинців.

1199 руб. Ікра сіга без консервантів 200 гр. 1199 руб.

Основна причина цього полягає в тому, що м'ясо сига дуже смачне та ніжне. Крім цього, воно надзвичайно корисне: у ньому містяться жири, білки, такі речовини як молібден, хлор, нікель, фтор, цинк, хром, вітаміни. М'ясо сига білого кольору, незважаючи на те, що він і відноситься до лососевих (червона риба).

Сігі́ (лат. Coregonus) – рід промислових променеперих риб сімейства лососьових. Поширені у річках та озерах Європи, Північної Азії та Америки. Родова назва Coregonus – від ін.